Chatbox
Jobbnak tűnik mint a Martyr... [link]
RP fanoknak orgasm: [link]
humbel-n ingyenes a warhammer lövöldözős
Ha esetleg érdekel valakit, kijött egy 48 perces gameplay videó a Cyberpunk 2077-ről: [link]
A For Honor:Starter Edition ingyenesen letölthető és örökké megtartható a Steam-en.
Torchlight + MMO = Torchlight Frontiers [link]
Akkor is érdemes ha nincs mikid, főleg ott zajlik a közösségi élet is, nem csak beszélgetős, hanem chatelős részen is.
Mikrofonom még nincs, amint lesz ott is tiszteletem teszem.
Gyere fel Discordra
Mivel van min írnom, persze hogy erre fújt. :)
Nocsak, kit fújt erre a keleti szél. :d Szia
Szia
Höhh. AdjIsten. :)
A VG 24/7 írt egy ismertetőt a Cyberpunk 2077-ről a játékkal eltöltött 50 percük alapján. Fokozódjon a hype :) [link]
You do not have access to shout.
Hírek

Calling All Devs | 2018. augusztus 27.

By DoK a - Posted Sep 15, 18

A hétfőnként megjelenő Calling All Devs műsor újabb epizóddal jelentkezett, nézzük, hogy miket osztottak meg velünk ebben a számban!
A CIG-nél most állítják össze azt a csapatot, ami át fogja nézni az Arena Commandert és a Star Marine-t, bugokat, játékmódokat vizsgálva, új pályákat tervezve, stb. Pár frissítésen belül a csapat beteheti a többszemélyes hajókat az Arena Commanderbe. Dolgoztak a kódon, ami lehetővé teszi, hogy a hajón különböző székekben éledjen a játékos, ez a kód pedig hamarosan bekerülhet a játékba. Dolgozniuk kell azonban a lobbin, szükség van még az egyensúlyi helyzet javítására, a tornyokat használható állapotba kell hozni és játszhatóvá kell tenni a többszemélyes hajókat, több felhasználó szemszögéből is. Ezeket mind be akarják tenni a játékba, de az, hogy mikor kerül rá sor, már a rendelkezésre álló erőforrásoktól függ.


Dolgoznak egy útvonaltervezőn a játékosoknak. A tervező megmutatná a hajó hatótávját, valamint azt is, hogy egy bizonyos úthoz mennyi üzemanyagra van szükség. Ez az app még nem kerül be a 3.3-as verzióba, de komoly tervezés alatt áll és nagyon hamar elkészülhet. Nem szeretnék azonban azt se, hogy túl megbízható, vagy biztonságos legyen az app, azt szeretnék, ha a játékosok a tapasztalataikból kellene, hogy tanuljanak. Például ha egy egyenes utat választunk, akkor a tervező nem fogja megjelölni azokat az állomásokat, ahol üzemanyagot vehetünk fel, de ha körbenézünk, akkor találhatunk ilyen helyeket.


Szóba került, hogy a Star Mapen meg lehessen jelölni egy helyet, majd arra a helyre lehessen ugrani a hajóval. Ez azt jelentené, hogy gyakorlatilag bárhova oda lehetne ugrani és a CIG még nem döntötte el, hogy mi lenne a legjobb módszer ennek a funkciónak a bevezetésére. Szeretnék, ha kialakulnának például kereskedelmi útvonalak és ha a játékosok bárhova ugorhatnak, akkor ezek az útvonalak elavulttá válnának, szóval ezeket is figyelembe kell venniük.


Építenek hangárokat az első, jelentős leszállóhelyre, Hurstonra. Minden városnak saját moduláris készlete lesz, amelyből a hangárokat összeállítják. A jelenlegi terv az, hogy minden helyszínt össze lehessen kapcsolni az egyik hangártípussal, pl. az ArcCorphoz tartozna az industrial hangár, Microtech kapná a Revel & York hangárt, és így tovább. Ezen az úton haladva fogunk eljutni oda, hogy barátokat lehet hívni a hangárba. Továbbra is az a cél, hogy minden használati tárgy megjelenjen a hangárban.


Az eredeti műsor 2018. augusztus 27. napon került adásba.
Belépés vagy Regisztálás
NoticeNotices